2 de juny 2019

Resolució del Premi Film Història Junior 2019Reunit amb data 28 de maig de 2019 el Jurat compost per Magí Crusells, director  del Centre d'Investigacions Film-Història i president d'aquest jurat, José Miguel Hernández, Carlos Giménez Soria, Juan Manuel Alonso i Francesc Sánchez Barba, tots ells membres del mateix centre, ha acordat:

En primer lloc, que els treballs finalistes són els següents:


  1. ANÀLISI DE LA NOVEL·LA EL CONTE DE LA SERVENTA I LES SEVES VERSIONS CINEMATOGRÀFIQUES de Teodora Dumitrasc de l'IES Ramon Muntaner de Figueres

       2. LA CENSURA  DEL CINEMA. ANÀLISI DE LA CENSURA AL CINEMA EN L'ÈPOCA FRANQUISTA de Maria Francesc de l'INS Jaume Balmes
       3. HSTÒRIA VÍKING EN EL CINEMA de Júlia Nogales López de l'INS d'Almenar 
       4. LES NOVES CARES DE L'HEROI AL CINEMA DEL SEGLE XXI de Pau Coll Martí de l'INS Vescomtat de Cabrera

En segon lloc concedir el Premi de Recerca Film-Història Junior de la Cinquena Edició a l'alumna JÚLIA NOGALES LÓPEZ de l'INS d'Almenar tutoritzat per Imma GortEn tercer lloc: el jurat ha decidit concedir una MENCIÓ ESPECIAL al treball de recerca de l'alumne PAU COLL MARTÍ de l'INS Vescomtat de Cabrera tutoritzat per Xavier Lluna.

Els premis seran lliurats al setembre a la Filmoteca de Catalunya en una sessió que s'anunciarà prèviament als guardonats i que es comunicarà també als seus centres educatius corresponents.


Magí Crusells Valeta (director) i Francesc Sánchez Barba (director adjunt).